(Startpagina)
Op deze  pagina staan u  trucks en tips voor de PDF bestanden te bekijken en uitprinten. PDF bestanden bekijkt u het beste met Acrobat Reader welk gratis te downloaden is.

 

 

Blad wijzer gebruiken Bij de opening van Acrobat Reader ga naar de linker zijkant van uw beeldscherm en selecteer de bladwijzer, witte bladzijde met blauwe boeklegger, en u komt gelijk op de pagina terecht waar u gegevens  van wilt hebben.
Downloden Acrobat Reader. (Gratis) http://www.adobe.com/nl/products/reader.html
Downloaden bestanden Ga met de muis op de tekening staan klik met de rechtermuisknop "opslaan als " en meestal komt het op de c: schijf in de map "mijn documenten"
Geen bijlagen aan de linkerkant pagina`s Klik in uw PDF viewer op de 2 blaadjes links op de pagina onder het plaatje met de diskette voor opslaan. ( zie ook bladwijzer)
Ik zie niets zoals boven beschreven. Ga op de tekening staan en klik met de rechtermuis op de tekening en dan    "Opslaan als" en kies uw locatie, bv. mijn mappen of bureaublad. of installeer Acrobat reader.
Pagina uitprinten in PDF met beste resultaat. Klik op printen en selecteer op printer of de pc horizontaal of verticaal uitprinten en selecteer beste afdruk. (printer afhankelijk).
Tekening vergroten bij onduidelijke kopie. (In- en uitzoomen) Druk op + of - naast de procenten tabel op de werkbalk van uw Acrobat Reader.
Tekening draaien / roteren. Klik met de rechtermuisknop op de tekening en selecteer "Met de klok mee roteren".
Tekening cijfers slecht leesbaar Klik op BV 100% en dan vergroten naar 200%
Tekening verschuiven. Klik met de rechtermuisknop op de tekening en selecteer het "handje".